WATO 630

De Wato 630 is een elegante sloep met een luxe afwerking. Deze fraai gelijnde overnaadse Spiegel motorsloep heeft uitstekende vaareigenschappen en is zeer koersvast. Het is een van de meest stabiele sloepen van Nederland en biedt u dan ook, urenlang ongestoord vaarplezier.

Een dag op het water is genieten, en dus ook van het comfort en de ruimte die deze overnaadse Spiegel motorsloep u biedt. Veel aandacht hebben we besteed aan een doordachte indeling. De banken hebben hierdoor een zeer comfortabele zit/rug hoogte gekregen in deze ruime sloep die we toch een compact gevoel hebben kunnen meegeven. Deze strak varende sloep geeft u de mogelijkheid heerlijk te ontspannen.


De Wato 630 is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen:

 

 • Wato 630 standaard uitvoering
 • Wato 630 SE (sport edition)
 • Wato 630 TE (traditional edition)


  Specificaties:

  Overnaadse spiegel motorsloep
  Afmeting : 6.30 x 2,25 meter
  Gewicht : ca. 1.000 kg.
  Doorvaarhoogte : ca. 1 meter
  Diepgang : 0,55 meter
  DCI CE gekeurd

   

  Sport Edition

  De Sport Edition is een koersvaste sloep met stoere uitstraling. Zijn uitstraling heeft hij te danken aan de vele RVS accenten en extra’s waarmee hij uitgevoerd wordt. Standaard wordt deze stoere Wato 630 SE geleverd met een radio/cd speler en ingebouwde boxen. Deze sloep wordt met vele extra’s uitgerust, maar is verder geheel naar eigen wens op te bouwen.


  Traditional Edition

  Het uiterlijk van de Wato 630 Traditional Edition hebben we een eigentijds vertrouwd uiterlijk gegeven en wordt gekenmerkt door zijn stijlvolle afwerking. Deze uitvoering kent meer luxe en comfort. De elegante sloep heeft een strak gevoerde buiskap en kent vele teak houten accenten die de overnaadse Spiegel motorsloep een traditionele uitstraling geeft.